Ydelser

Ydelser

Du har mulighed for at få hjælp i hele Danmark fra mig. Jeg tilbyder forskellige ydelser til dyr. Du kan se dem herunder. Det er muligt at kombinere flere ydelser til dyr.

Telepati

En telepatisk session med dit dyr giver dig mulighed for at få svar på spørgsmål til dine dyr, afklare situationer, formidle budskaber, hjælpe dit dyr og modtage vejledning og værktøjer til at forbedre jeres relation.

Telepati hest

En behandlings session giver mulighed for at hjælpe dit dyr på det fysiske, mentale, følelsesmæssige samt sjælelig plan, til at opnå større balance og harmoni, og få klarhed over hvordan du kan hjælpe dit dyr. 

Dyrecoaching giver dig mulighed for at løse problemer du har med dit dyr, ved at lade dem tale frit til at fortælle hvordan de oplever situationen, og hvordan vi kan dække deres behov med en kombination af telepati og intuitiv træning.

En mulighed for din organisation, forening eller grupper, som kan se vigtigheden i at forstå dyrenes perspektiv, og som ønsker at gøre brug af telepati og afbalancering til at hjælpe dyrene de selv arbejder med og hjælper.

Dyre telepati

Her kan du læse om nogle af de cases jeg har arbejdet med. 

Mathilde Denning  – Email: mathilde.denning@hotmail.com