Workshop

Workshop

Der er mulighed for at booke mig til forskellige workshops indenfor dyrekommunikation, dyrehealing, intuitiv kontakt med dyrene, spirituel kontakt med dyrene, problemløsning med dyr og alt andet indenfor mit felt. Er du interesseret i at booke mig til en workshop så skriv en mail til: mathilde.denning@hotmail.com og vi finder en passende løsning.

Workshop i klub, organisation eller forening

Er din hundeklub, rideskole, rideklub, katte forening, dyreinternat eller andre klubber eller foreninger interesserede i at forstå dyrene telepatisk? Er I nysgerrige på, hvordan vi bygger en stærk, intuitiv bro imellem os og dyrene? Hvordan vi kan sende beskeder til dyrene og modtage svar tilbage? Så kommer jeg gladeligt og afholder en workshop hos jer!

Evnen til at telepatere med dyr, er vi alle født med. Telepati giver dig mulighed for, gennem dialog med dit dyr, at få en større forståelse for dets verden samt de ønsker, tanker og følelser det har. På denne workshop arbejder vi med at tage kontakt til vores egne dyr gennem praktiske, hverdags tilrettede øvelser, der kan hjælpe os i vores dagligdag med dyrene. Workshoppen fokusere på at åbne deltagerne op for en større forståelse for vores dyr, samt give redskaber der hjælper os i vores daglige omgang samt træning med dyrene. 

Telepati er for os alle sammen, uanset sportsgren, dyreart og interesser. Det er et værktøj, et hjælpemiddel, der kan skabe en kontakt imellem os og vores dyr som er anvendeligt uanset hvad vi laver med vores dyr, og hvordan vi vælger at være dyreejer. Workshoppen rummer alle, og fokuserer på at hjælpe folk med at blive mere indfølende og intuitive omkring deres dyr, for at skabe bedre rammer for forståelse, samarbejde og tætte bånd. 

Er du eller din organisation, klub eller forening interesseret i en workshop tilpasset jeres interesser og behov? Skriv en mail til mathilde.denning@hotmail.com