Videreuddannelse i telepati

Videreuddannelse i telepati

Er du klar til at tage skridtet videre med telepati? Har du taget kurser eller uddannelser før, og ønsker at viderebygge på dine evner? Sidder du fast ved en blokering, som du behøver hjælp til at overkomme og give slip på? Eller er der blot særlige emner du ønsker mere viden på og træning i? Jeg vil elske at tage dig skridtet videre i din uddannelse i telepati. Se de forskellige muligheder nedenfor. 

Tilmeld din mail her, og modtag en gratis case du kan øve dig på, med en konkret problemstilling og med min feedback til sammenligning.

[happyforms id=”3680″ /]

Når du har lært at tage kontakt med dyrene omkring dig, følger de næste skridt: masser af træning. Men nogle gange er det svært at finde ud af, hvordan man skal forblive i kontakt med denne evne, og hvordan man løser de blokeringer og problematikker man løber ind i undervejs. Det oplevede jeg selv, og det fik mig til at tage ikke mindre end 3 forskellige telepati-uddannelser, som lærte mig de samme fundamentale ting. Derfor har jeg sammensat dette avancerede hold, som tager dig skridtet videre med mere avancerede teknikker, metoder og cases, og som samtidig lærer dig at forblive i kontakt med din evne, og gøre brug af den på en naturlig måde i din hverdag. Læs mere her. 

Jeg holder webinare og anden online læring, også for dig, som ønsker at tage dine evner og din kunnen skridtet videre. Følg med i hvornår der er et webinar, der matcher dine behov lige her. 

Mentorsession

Jeg tilbyder personlige mentorsessioner for dig, der ønsker at viderebygge på dine evner, eller overkomme blokeringer. Mentorsessionerne kan købes enkeltvis, og tilpasses fuldstændig dig og dine behov. Inden mentorsessionen sender du information om den session, du ønsker, så jeg kan forberede teori, øvelser, cases mm. for din unikke undervisningssession. På denne måde sikres høj kvalitet og bedst udbytte af sessionen.

Mentorsessionerne kan enten bookes live, hos mig eller dig, eller de kan foregå via. et opkald på skype. En session varer 1,5 time. For at booke en session send mig en mail på: mathilde.denning@hotmail.com

 

Animal communication

MENTOR SESSION

I en privat mentor session guider jeg dig med dine problemer, eller specifikke ønsker, for at komme videre i din træning med telepati.

 

Kr. 800,-