Animal Listener Academy

Animal Listener Academy

Animal Listener Academy er en uddannelsesinstitution, der blandt andet holder uddannelse i telepati, kurser, foredrag, videreuddannelse mm. Jeg fokuserer på at uddanne dig til at forstå dyrene i dit liv bedre, og kommunikere med dem på en kærlig og effektiv måde. Jeg afholder både kurser, foredrag og uddannelser med det formål, at forbedre kommunikationen og forståelsen imellem mennesker og dyr, healing, afbalancering, intuitiv kommunikation i praksis mm. Målet med dette uddannelses akademi er, at alle dyreejere skal kunne være i dyb kontakt med deres dyr, og lære at lytte til deres intuition.

Det er også en online skole, hvor jeg blandt andet afholder en online klan, webinarer og online kurser, hvor du kan lære mere om kommunikation, kontakt og telepati med dyr. 

Uddannelse i telepati

Denne uddannelse i telepati lærer dig at tage kontakt til dyrene i dit liv. Du lærer at sende og modtage beskeder, samt forbedre din relation til dyrene i dit liv. Du får et stærk fundament til at skabe og være i kontakt med alle slags dyr.

Uddannelse i telepati

Dette forløb tillader dig at tage kontakt til dyrene i dit liv. Du lærer at sende og modtage beskeder, samt forbedre din relation til dyrene i dit liv. Undervisning foregår 1:1 via fjernundervisning, i det tempo du selv mærker er rigtig.

Uddannelse i telepati

Kurser og foredrag er en mulighed for at snuse til telepati, og lære mere om hvordan du kan bruge det i din dagligdag. Du lærer at åbne op for muligheden for en dybere kontakt og opnå dybere forståelse for dyrene i dit liv.

Uddannelse i telepati

Videre uddannelse i telepati er en muligheden for at bygge videre på dine telepatiske evner. Enten gennem et gruppe-undervisningsforløb eller ved at modtage 1:1 undervisning for at lære flere teknikker og opnå mere præcision. 

Uddannelse i telepati