Telepati

Telepati

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad dit dyr tænker på? Hvad dit dyr ville fortælle dig, hvis det kunne? Om dit dyr er lykkeligt, har nogle ønsker, eller hvad det aller bedst kan lide at lave eller spise? Om det har smerter? Hvorfor det reagerer, som det gør?

I en telepati-session tager jeg telepatisk kontakt til dit dyr og fører en dialog med det. En telepati session er for dig, der ønsker at opnå en dybere forståelse for sit dyr, samt opnå en ægte, autentisk og kærlig kontakt med dit dyr!

Du kan forvente

 • At jeg vil lytte til dit dyr og formidle dets kommunikation til dig på reneste vis
 • At dit dyr vil besvare de spørgsmål, du har på hjerte
 • At dyret får mulighed for at dele sin side af historien
 • At du modtager praktiske, konkrete øvelser og værktøjer, du kan anvende for at løse eventuelle problemer eller opfylde ønsker fra dit dyr.
 • Du går fra sessionen fuldt klædt på til at gøre en forskel for dine dyr, og jeg efterlader dig med konkrete redskaber, videoøvelser, billeder, remedier eller hvad der måtte være brug for.
 • At du vil forstærke båndet, forståelsen og kontakten imellem dig og dit dyr

Hvordan foregår en telepati?

 1. Du vælger imellem en live telepati, billede & FaceTime session
 2. Du sender mig et billede, navn og alder på dyret.
 3. Jeg gennemgår dyrets personlighed, fysiske krop (helbred), livsformål (ønsker og behov) og lader dyret tale frit
 4. Som ejer kan du stille op til 8 spørgsmål til dit dyr, som jeg kan hjælpe med at formulere ved behov.
 5. Efter telepatien med dit dyr sender jeg dig på e-mail en skriftlig gennemgang af min samtale med dit dyr. Du kan forvente at modtage mellem 8-15 A4 sider.
 6. Der er ingen særlige forbehold for din omgang med dit dyr før, under eller efter en telepati

HELBRED

Telepati hest
5/5

“Min pony blev pludselig småsyg. Efter din snak med ham, hvor han forklarede problemet, opdagede vi at høet var blevet dårligt. Så snart vi skiftede det, blev han frisk igen.“

Aino Faurschou

FORSVUNDET

Telepati kat
5/5

“Efter ikke at have set vores kat i flere måneder dukkede hun op dagen efter du snakkede med hende, og hun har ikke været væk siden!“

Emilie Harm

PROBLEMLØSNING

Kommunikere med marsvin
5/5

“Mine to drenge kunne ikke enes, og jeg var bekymret for dem. Men efter du formidlede, de bl.a. ønskede sig et ekstra hus, slås de aldrig længere“

Pia Nielsen

FJERNTELEPATI & FACETIME SESSION

I en fjerntelepati forbinder jeg mig energetisk til dit dyr via. et billede. Jeg går i dialog med dit dyr, for at besvare dine spørgsmål samt formidle hvad dyret har at fortælle. Du får tilsendt en skriftlig gennemgang af forløbet på mail eller vi ringer sammen hvor jeg formidler svarene.

 

 

Kr. 800,-

Telepati hest

LIVE TELEPATI

I en telepati fordyber jeg mig med dit dyr og indgår i en ligeværdig og åben dialog. Jeg besvarer dine spørgsmål løbende, og formidler direkte til dig fra dit dyr. 

 

Kr. 999,- + kørsel

Når betaling er sket, er der ingen returret. 

Basispakke
Denne pakke er for dig der ved, dit dyr har brug for mere end én samtale, og har lyst til at støtte dit dyrs udvikling, løse dybdelæggende problemadfærd, forløse traumer eller løse helbredsproblemer. Pakken indeholder sessioner, der enten kan foregå live eller via fjernkommunikation.

 1. En telepatisession til at forstå dit dyr, dets behov og klarlægge en handlingsplan for dig og dit dyr
 2. 2 healing sessioner til at understøtte dit dyrs udvikling og fremme den ændring, du ønsker
 3. En op følgende telepati for at sikre, alle problemer er løst og forstå om der er flere behov
 4. Åben mulighed for at kontakte mig for rådgivning undervejs
 5. Eventuelle krystaller og essentielle olier der er behov tilsendes, og er inkluderet i prisen
 6. En lydfil med dit dyrs personlighed til at fremme forståelse

Pakke som fjernsessioner: 2500 kr.
Pakke som live sessioner: 3500 kr.

[happyforms id=”3089″ /]

[happyforms id=”3082″ /]

Book en session eller stil et spørgsmål

Email: mathilde.denning@hotmail.com

Adresse: Tømmerupvej 2770 Kastrup

CVR: 41674733

Live telepati

I en live telepati kommer jeg og besøger dit dyr hos dig – eller du er velkommen i min klinik. 

Fordelene ved en live telepati er, at du kan stille spørgsmål løbende, hvis du har brug for uddybbelse. Derudover kan jeg i løbet af sessionen bedre vise dig øvelser eller teknikker, der kan hjælpe dit dyr. 

Fjerntelepati

I en fjerntelepati tager jeg kontakt til dit dyr igennem et billede du fremsender, og jeg sender dig en skriftlig gennemgang af telepatien efterfølgende. Kontakten er lige så stærk igennem et billede som live. 

Fordelene ved en fjerntelepati er, at det ikke kræver jeg er til stede med dit dyr. Desuden får du et dokument du kan læse igennem igen og igen, når du har brug for det. 

FaceTime session

I en FaceTime session tager jeg kontakt til dit dyr igennem et billede du fremsender, og så ringer jeg dig op via FaceTime for at formidle dyrets ord. Kontakten er lige så stærk igennem et billede som live. 

Fordelene ved en FaceTime session er, at det ikke kræver jeg er til stede med dit dyr, men at du samtidig får mulighed for at stille løbende spørgsmål og opfølgende spørgsmål.

Det gode billede

Klart og tydelige billede, øjne er synlige, naturligt udtryk. 

Billede er tydeligt, godt belyst, øjne er tydelige. 

Klart og tydelige billede, øjne er synlige, naturligt udtryk. 

Det dårlige billede

Billede taget på for lang afstand, dyr er for utydeligt.

Billede er mørkt, taget på afstand og dyret er utydeligt.

Billede taget ovenfra, øjne er ikke synlige. 

De gode spørgsmål

– Det er vigtigt, at du spørger om de ting, du gerne vil vide. Hvis du ikke spørger, er det ikke sikkert, dit dyr naturligt kommer ind på det. Hvis du ønsker at høre, hvad din hun synes om træningen, så formuler spørgsmålet: ‘Hvad synes du om hundetræningen?’ i stedet for ‘Hvad kan du godt lide at lave?’

– Stil spørgsmålene på en måde, så jeg kan forestille mig scenariet. Det vil sige, forklar de detaljer der er brug for, så jeg kan visualisere situationen.

– Hvis du har brug for at nævne navne, så beskriv hvem disse mennesker eller dyr er, så jeg kan tilføje dette til spørgsmålet. Det er ikke alle dyr, der genkender navne.