Telepati uddannelse: avanceret

Telepati uddannelse: avanceret

Har du taget kurser eller uddannelser i telepati? Har du lært at tage kontakt til dyrene, men vil gerne forbedre dig? Vil du gerne lære at modtage mere detaljerede, præcise og længere forkalringer fra dyrene? Vil du gerne arbejde med mere avancerede cases og teknikker? Så er denne uddannelse noget for dig!

De næste skridt
Når du har lært at tage kontakt med dyrene omkring dig, følger de næste skridt: masser af træning. Men nogle gange er det svært at finde ud af, hvordan man skal forblive i kontakt med denne evne, og hvordan man løser de blokeringer og problematikker man løber ind i undervejs. Det oplevede jeg selv, og det fik mig til at tage ikke mindre end 3 forskellige telepati-uddannelser, som lærte mig de samme fundamentale ting. Derfor har jeg sammensat dette avancerede hold, som tager dig skridtet videre med mere avancerede teknikker, metoder og cases, og som samtidig lærer dig at forblive i kontakt med din evne, og gøre brug af den på en naturlig måde i din hverdag. Bare fordi vi kan tage kontakt med dyrene, betyder det ikke, at vi føler os trygge, sikre og hele tiden korrekt, og denne uddannelse hjælper dig med at få mere tillid til dine egne evner.

Dybdegående uddannelse
Denne uddannelse er tilrettelagt efter de behov og ønsker som jeg har hørt fra tidligere elever eller andre allerede uddannede telepatører. Det betyder, at denne uddannelse er specialiseret til at løse de problemer, som mange løber ind i. Det er også en fleksibel uddannelse med plads til at håndtere problematikker som den konkrete uddannelsesgruppe løber ind i. 

Helt eksklusiv er inkluderet i prisen 2×1,5 privatundervisning pr. Elev, som kan bruges til at løse individuelle problematikker. De er tiltænkt at hjælpe den individuelle elev videre i deres rejse og træning

Derudover aflevering af en case-telepati imellem hvert modul som man får personlig feedback på både det telepatiske indhold og formidling samt ideer til forbedring, uddybende spørgsmål osv.

Derudover arbejder vi med ting såsom:

Det er en dybdegående uddannelse, med et lille hold og individuel undervisning og feedback, for at give hver elev hjælp med deres indre blokering og problemer, og samtidig fylde deres værktøjskasse med nye, dybdegående værktøjer til at nå deres mål. 

Føler du dig kaldet til at forbedre dine evner til at hjælpe dyrene?

Denne uddannelse i telepati er en unik mulighed for at udbygge på dit fundament i telepati med dyr, så du kan føle dig mere sikker, tryg, detaljeret og præcis samt bruge avancerede teknikker til at få de svar du søger. Denne uddannelse er for dig som:

Praktisk

Uddannelsen er fordelt på 3 weekender af 2 dage hver. Datoerne er: D. 27-28 marts 2021, 1-2 maj 2021, 5-6 juni 2021

  • Alle dage fra kl. 10-16
  • Max 6 deltagere
  • Adressen for alle modulerne er: Tømmerupvej 108, Kastrup
  • Pris: 10.000 kr. for hele uddannelsen alt inklusive
  • Afsluttes med certifikat eller eksamensbevis (eksamen er valgfri)

UDDANNELSE
En dybdegående uddannelse der tager dig skridtet videre, lærer dig mere avancerede teknikker og større præcision og detaljer. 

 

Kr. 10.000 kr. (alt inklusive)

[happyforms id=”3129″ /]