Telepati – level 2

Telepati – level 2

Ønsker du at fordybe dig mere i telepatiens verden? Vil du udbygge dine evner til at modtage mere præcise, detaljerede og uddybende svar fra dyrene? Vil du lære mere om at kontakte dyrene igennem flere kanaler, og uddybe dine evner til at oversætte dyrenes beskeder på alle planer? Har du allerede snust til telepati, og er sulten for mere? Så er dette kursus næste skridt for dig.

De næste skridt

Du er allerede overbevist om at telepati findes, du ved at du har telepatiske evner, du har prøvet at modtage telepatiske beskeder før – og du er klar til at tage de næste skridt! På dette kursus fokuserer vi på at bringe dig videre på din rejse i telepati, ved at fokusere på øvelser der tillader dig at modtage mere detaljerede, uddybende og præcise beskeder. Øvelserne på dette kursus er designet til at gå mere i dybden, og lære at kontrollere samtalen i højere grad for at opnå de svar du ønsker. I stedet for blot at fokusere på at åbne for kontakten, arbejder vi nu i højere grad med at få retning på samtalen, udvide samtalens indhold, samt stille spørgsmål der leder til flere detaljer. Det er individuelt, hvilke behov vi alle har, for at tage de næste skridt, og derfor er en stor del af dette kursus at lokalisere blokeringer, og lære hvordan vi selv kan heale de blokeringer vi løber ind i.

Passioneret undervisning der vil tage dig skridtet videre

Kurset består af et lille hold af deltagere, for at kunne stille ind på de individuelle behov for alle deltagerne, og løse de blokeringer vi hver især møder. Derimod er der mulighed for at snakke om de ting, vi har svært ved, udveksle erfaring og stille spørgsmål til oplevelser der må have fundet sted. På dette kursus øver vi os i at kommunikere på alle kanaler (igennem ord, billeder, følelser, fysiske fornemmelser mm). Vi kigger også på, hvordan vi kan læse dyr fysisk, og dermed vide hvor de har ondt, spændinger eller øvrige problemer. Vi finder frem til vores individuelle styrker og svagheder. Vi arbejder på fælles cases, og samarbejder om at stille de rette spørgsmål, skabe et safe space for dyret til at dele frit, for at skabe uddybende, detaljerede telepatier.

På dette kursus lærer du:

• At uddybe dine telepatier, og fordybe dig mere i din telepatiske kontakt

• Hvordan du selv kan rydde op i dine blokeringer som de opstår

• At anvende flere kanaler, og dermed sende mere præcise beskeder

• At lave fysiske læsninger af dyret

• At stille de rette spørgsmål

• Hvordan du møder, tilgår og hjælper dyret bedst igennem samtalen

• At lave detaljerede og præcise både fjern- og live telepatier

Parat til at blive endnu skarpere til at læse dyrene?

Dette kursus er til dig, der vil forbedre dine evner til at høre dyrenes beskeder, og også blive skarpere til at sende præcise, detaljerede beskeder til dyrene. Det vil udvide din mulighed for kommunikation med dyrene, og give dig redskaber til i højere grad at anvende dine telepatiske evner i dagligdagen med dine dyr. Alt det du allerede kan indenfor telepati vil blive forstærket, og du vil opdage, at det bliver lettere for dig at åbne for kontakten med dyrene, og at telepatien vil blive lettere for dig at integrere i dit liv og din dagligdag med dyrene.

Praktisk

• Kurset foregår over 2 dage

• Alle dage fra kl. 10-16

• Max 10 deltagere

• Adressen for kurset er:

• Pris: 1400 kr. for hele weekenden

• Afsluttes med certifikat