Kurser

Kurser

Intuitiv dyrekommunikation

Kom med på et kursus i intuitiv dyrekommunikation, og lær at bygge en værdifuld bro mellem dig selv og dine dyrevenner. Evnen til at telepatere med dyr, er vi alle født med. Telepati giver dig mulighed for, igennem dialog med dit dyr, at få en større forståelse for dets verden samt de ønsker, tanker og følelser det har.

På denne magiske workshop arbejder vi med at få kontakt til vores intuition, finde fred og stilhed i os selv for herigennem at tage telepatisk kontakt til dyrene i vores liv. Vi kigger på de typiske problemstillinger, vi møder, når vi ønsker at lære telepati – og lærer hvordan vi kan arbejde os igennem dem.

På dette telepati kursus, får du en unik mulighed for at få dine egne første oplevelser med telepati, igennem inspirerende fortællinger, undervisning, vejledning og masser praktiske øvelser!

Kurset findes på flere niveauer varierende fra 1-3, hvilket viser hvor dybt og detaljeret vi arbejder. De højere niveauer er mere dyberegående kurser, men kræver at man har taget et niveau 1 kursus først. 

Vil du lægge hus til et telepati kursus? Så skriv en mail til: mathilde.denning@hotmail.com

Telepati kursus

Telepati hest

Mathilde Denning – Email: mathilde.denning@hotmail.com