Telepati klub

Telepati klub

Er du bare lidt ligesom mig, så er du vildt fascineret af telepati – samt det spirituelle og alternative når det kommer til dyrene. Derfor har jeg skabt denne telepati klub, hvor jeg helt gratis vil opdatere med:

Er du interesseret? Så skriv dig på maillisten nedenfor, og vær med i telepatiklubben, hvor jeg månedligt vil give dig inspiration til din videre uddannelse og stille din nysgerrighed.

[happyforms id=”4059″ /]

Videreuddannelse

Uddannelse i telepati

Telepati-trænings cirkel

Vil du vedligeholde din træning i telepati? I min telepati-træningscirkel giver jeg dig 2 cases hver måned, som du kan øve dig på, og sende din samtale med dyret til mig. Jeg vil give dig individuel feedback på din kommunikation med dyret, så du kan se, hvad du ramte rigtig på, hvor du kunne gå mere i dybden, hvad der kunne kommunikeres anderledes, eller andre tips og tricks til at blive den dygtigste telepatør, du kan. Alle uanset niveau kan være med, da feedbacken er individuel. Pris: 99kr. om måneden, ingen binding. Meld dig ind i gruppen her: https://www.facebook.com/groups/256724755858259

Uddannelse i telepati

Avanceret telepati uddannelse

Har du taget kurser eller uddannelser i telepati? Har du lært at tage kontakt til dyrene, men vil gerne forbedre dig? Vil du gerne lære at modtage mere detaljerede, præcise og længere forklaringer fra dyrene? Vil du gerne arbejde med mere avancerede cases og teknikker? Så er denne uddannelse noget for dig!

Læs mere her: https://www.mathilde-denning.dk/telepati-uddannelse-avanceret/