Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Nyt Hesteliv er et fantastisk heste- og æsel internat, som jeg er meget stolt af at være ambassadør for! De redder misrøgtede heste, eller heste der ikke længere kan være hos deres ejere, giver dem et nyt liv og sørger for, at de får tid til at heale. Se Nyt Hestelivs fantastisk arbejde her. 

Marianne Florman

Marianne Florman arbejder med hesteforståelse og hesteguidet terapi i form af både foredrag, fysiske- og online kurser, mentorforløb og terapi. Hun videreformidler på fineste vis et dybdegående, respektfuldt, kærligt, kraftfuldt og en ligeværdig tilgang til hestene. Læs mere om hende her.

Dorte Christiansen

Dorte Christiansen har baggrund som krops-psykoterapeut, og bruger i dag hestene i sit arbejde. Hestene hjælper hende i hendes sessioner i hesteguidet terapi. Dorte har utrolig stor viden om kroppen og sindet, og jeg har stor respekt for hendes evner som tolk for hestenes visdom i hendes sessioner. Læs mere om hende her.

Maxi Zoo er en dyreforhandler, der fokuserer på at rådgive dyreejere i forhold til deres dyr. Jeg har tidligere været ansat som butiksassistent i Maxi Zoo, og er nu stolt af at være deres ambassadør.