Pet Partners Programme

Pet Partners Programme

Jeg elsker og ønsker at hjælpe så mange forskellige dyr i nød som muligt, og derfor tilbyder jeg som noget nyt ’Pet Partners Programme’. Jeg tilbyder frivilligt min hjælp til organisationer, grupper eller foreninger, der hjælper dyr i nød. Det kan være dyreværn og internater, zoologiske haver, naturcentre, dyreambulancer eller lignende. Jeg tilbyder at hjælpe med telepati og healing, løsning af problemadfærd, forløse traumer eller lignende. Det er enten muligt at bede mig hjælpe i konkrete situationer med specifikke dyr, eller det er muligt at jeg kan blive ambassadør for din forening eller organisation, for mere sammenhængende forløb, samt stabil udveksling.    

Er du ejer eller medhjælper på en dyre organisation, som kunne tænke sig at være en del af Pet Partners Programme, så kontakt mig via email: mathilde.denning@hotmail.com, fortæl mig om jeres organisation, samt hvordan jeg kan hjælpe jer.

Telepati ambassadør