Healing uddannelse

Healing uddannelse

Ønsker du at lære at heale dyr? Ønsker du at lære mere om det fysiske, mentale, emotionelle og sjælelige plan i dyr – og hvad du kan gøre for at balancere hvert niveau? Vil du lære at aktivere dine indre healer evner? Brænder du for at formidle ændringer for dyr der behøver dig? Så er denne uddannelse noget for dig. 

Vi er alle healere
Vi er alle healere i vores eget liv, af hinanden og af dyrene i vores liv. Ved at tilgå disse indre evner, og bevidst vælge at aktivere samt guide dem kan vi skabe healing på alle planer i dyrene og os selv. Healing er ikke noget, der er begrænset til få individer – vores krop healer hele tiden os selv, vi healer de oplevelser vi får igennem livet, og vores støtte til andre hjælper dem til at heale, hvilket beviser at vi alle besidder healende evner. På denne uddannelse lærer du at aktivere dine evner bevidst, at bruge dem til at skabe forandringer i dyrene omkring dig, samt at forstå hvilke teknikker du kan anvende til at forstærke din healing. At heale indebærer at formidle energi fra universet, og være kanal for at denne energi når frem til de steder der behøver energien. Du lærer ikke kun at afsende healende energi, men også at læse hvor den er nødvendig for dyrene og hvorfor, så din videre rådgivning vil støtte op om denne healende process.

Dybdegående dage

At lære at heale bevidst vil skabe store forandringer i dit liv. Vi vil på uddannelsen øve os i både fjernhealing samt live healinger. Vi arbejder med forskellige teknikker, farver, eksterne hjælpemidler (ex krystaller, aromaterapi mm). Du vil lære at få adgang til dine healende evner, lære om ‘et healende mindset’, vi vil øve at heale hinanden, lave præcise fysiske læsninger SAMT aktivere rette healing for at løse problemer på både fysisk, psykisk, mentalt og sjæleligt plan. Vi lærer om hvordan disse forskellige planer alle sammen spiller sammen, og lærer hvordan vi kan afbalancere dyrene igen. Vi kigger også på fysiske metoder til at afbalancere dyrene, inspireret af de metoder dyrene igennem årene har lært mig, blandt andet inden for akupressur, massage, fysisk afspænding mm.  

På denne uddannelse vil du lærer

At tilgå dine healer evner & åbne dig for at modtage beskeder og budskaber fra dyrene imens du healer

At ’oversætte’ hvad din intuition fortæller dig om dyrets indre og ydre tilstand

At forstå hvordan dyrenes, og vores, fysiske, mentale, følelsesmæssige og sjælelige plan er skruet sammen og forbundet

Konkrete redskaber og metoder til at afbalancere dyrene på alle planer

Er du klar til at træde ind i din rolle som healer?
At tilgå sine evner som healer er en fantastisk rejse, der vil ændre dit syn på dyrene, på dig selv, samt give dig redskaber til at skabe forandringer for de dyr, der behøver det. Dette kursus er for dig som:

  • Mærker en lyst til at hjælpe samt forbedre livskvaliteten for dyrene i dit liv
  • Ønsker at forstå det fysiske, mentale, følelsesmæssige og sjælelige plan hos dyrene – og vide hvordan du kan afbalancere dem
  • Brænder for at træde ind i rollen som healer
  • Er klar til at blive bevidst om alt den visdom og info din krop og intuition hele tiden modtager
  • Ønsker at bruge dine healende evner til at forstå dyrene og deres behov bedre – samt være i stand til at hjælpe dem

Praktisk

  • Kurset foregår over 3 weekender
  • Alle dage er fra kl. 10-16 
  • Max 10 deltagere 
  • Pris: 7500kr for hele uddannelsen
  • Afsluttes med certifikat eller eksamensbevis

Hold 2: 18-19 sep., 30-31 okt., 4-5 dec. 2021, Adresse: Bårdesøvej 128 5450 Otterup

Telepati dyr

HEALER UDDANNELSE

En uddannelse der lærer dig at bruge dine healende evner til at forbedre livet samt skabe mere balance for dyrene både fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og sjæleligt. 

 

7500 kr.