Foredrag

Foredrag

Der er mulighed for at booke mig til forskellige foredrag indenfor dyrekommunikation, dyrehealing, intuitiv kontakt med dyrene, spirituel kontakt med dyrene, problemløsning med dyr og alt andet indenfor mit felt. Er du interesseret i at booke mig til et foredrag så skriv en mail til: mathilde.denning@hotmail.com og vi finder en passende løsning.

Foredrag – den intuitive dyreejer 

Har du lyst til at forstå, hvordan du kan komme i mere intuitiv kontakt med dine dyr og skaber en større indføling samt udvide jeres relation? Så kom med på dette foredrag. 

Jeg hører utallige dyreejere fortælle mig, at de ikke tror på, at de selv besidder evnerne til at kommunikere telepatiske med dyr. De tror,  at det sikkert er for svært eller for meget arbejde for dem. Men det er ikke sandt – vi besidder alle evnerne til at kommunikere telepatisk med dyr. På dette interaktive foredrag viser jeg dig, at også DU besidder evnerne. Jeg giver dig konkrete, praktiske redskaber til at udvide denne evne. 

Efter at have undervist alle typer af mennesker i ind- og udland garanterer jeg, at telepati er noget vi alle kan lære. På dette foredrag sætter jeg dig i kontakt med den skjulte evne i dig selv. Så du kan påbegynde, eller fortsætte, din rejse i at fordybe din kontakt med dyrene, forstå dem lettere og skabe en værdifuld bro imellem jer. 

Når du begynder at lytte mere til din intuition omkring dyrene, og følge deres små signaler og beskeder, vil du opleve at jeres relation forandres. I bliver begge er i stand til at kommunikere på et fælles sprog der skaber grobund for forståelse. Når aftenen er omme vil du gå hjem med en udvidet forståelse for, hvordan dyrene kommunikerer med dig, og med brugbare redskaber du kan bruge for at komme i kontakt med dyrene i dit liv. 

Er du blevet nysgerrig på, hvordan dyrene taler til dig, og hvordan du kan tale tilbage? Så hold øje med kommende foredrag, eller vil du lægge hus til et foredrag?