Dyre telepati

Dyre telepati

Hvad er dyre telepati?

Dyre telepati er en sjælelig forbindelse mellem menneske og dyr. Det er muligt at kommunikere telepatisk med alle slags dyr. Telepati er en evne, vi alle besidder, men som de fleste har glemt, hvordan de bruger. Det er en medfødt evne, som vi kan reaktivere og genforbinde os med. Telepati kan opleves på mange forskellige måder. Mange har oplevet, at kommunikere telepatisk med deres dyr – uden at opdage det. En pludselig tanke eller en mavefornemmelse, som fik dem til at ændre kurs. Alt sammen subtile beskeder fra deres dyr.

Kunsten er ikke så meget at tale med dyr, men derimod at blive i stand til at lytte til vores dyr. At forstå deres særlige personlighed og sjæl – deres perspektiv, ønsker, tanker. Dyre telepati er en tovejs kommunikation. Alt levende udsender hele tiden energetiske meddelelser, som vi med vores telepatiske evner kan blive i stand til at høre og oversætte.
Dyre telepati giver os mulighed for at opnå gensidig forbindelse, klarhed og healing.  Vi kan alle lære det universelle sprog af telepati, som tillader os at forbinde os med naturen samt dyrene i vores liv.

Hvordan fungerer det?

Først skabes en telepatisk og energetisk forbindelse mellem dyr og menneske. Vores krop og sjæl begynder at modtage de energetiske budskaber, dyret sender til os. Disse informationer kan modtages igennem mange forskellige kanaler. Det kan være tanker, ideer, fornemmelser, følelser, billeder eller sanseindtryk. Alting er skabt af energi. Hver følelse, tanke eller fornemmelse har sin egen, unikke energi, som vi kan blive i stand til at modtage, genkende og forstå.
Da telepati er et telepatisk og energetisk fænomen er det ikke begrænset til sted. Tværtimod giver det mulighed for, at kommunikere over lange afstande, og er altså ikke begrænset til, at telepatør og dyr skal være til stede sammen. Telepati er heller ikke begrænset kun til levende dyr, men skaber også mulighed for at skabe forbindelse med og afklaring med de af vores dyr, der er gået i forvejen.

Hvad er fordelene ved dyre telepati?

Dyre telepati har mange fordele. Det skaber en unik mulighed for at udveksle visdom, healing og gensidig forståelse mellem dyr og deres mennesker. Vi udsætter og beder vores dyr om meget, der ikke er naturligt for dem. Det mindste vi kan tilbyde tilgengæld er, at lytte til dem og prøve at forstå dem.

Forståelse og medfølelse mellem dyr og menneske, er uvurderlige gaver ved dyre telepati. Når vi har disse to elementer, kan vi hjælpe vores dyr med at overkomme traumer, sorg og angst. Vi kan skabe de retter rammer for dyrets velbefindende. Vi kan opfylde dyrets behov, og på den vis hjælpe dyret til at slippe problemadfærd. Vi kan modtage vidunderlig livsvisdom fra de væsner, der vandrer på jorden sammen med os. Mennesker og dyr bliver i stand til at skabe og finde en dyb, sjælelig forbindelse med hinanden.

Mathilde Denning  – Email: mathilde.denning@hotmail.com