Brevkasse: At være i kontakt over afstand

Brevkasse: At være i kontakt over afstand

Telepati dyr

Jeg tager kontakt til Sofus. Han er venlig, imødekommende, glad og sød – men jeg mærker en uro eller bekymrethed i ham. Jeg forklarer ham hvem jeg er, og hvorfor jeg tager kontakt. Da jeg fortæller, jeg er sendt af hans ejer, kigger han på mig meget seriøst, lægger sig ned, og er klar til at snakke. Det er tydeligt, at han er meget glad for sine ejere, stoler på dem, og ønsker at gøre det rette. Da jeg spørger ham, hvorfor han er så ked af at være alene hjemme, så siger han: ”Jeg savner min mor”, og jeg mærker, han refererer til sine ejere, men er særligt knyttet til sin mandlige ejer. Han læner sig meget op ad den tryghed og kærlighed, hans ejere giver ham, og han ønsker at være omkring dem og passe på dem. Det gør ham tryg, når hele flokken er samlet, han elsker at være en del af de oplevelser I får, og han nyder at have jer omkring – han er en meget elskelig hun, der giver meget kærlighed til sine ejer. Så snart I ikke er omkring, så er han bekymret for jer. Jeg mærker det som uro i maven, og han bliver faktisk rigtig ked af det. Han synes det er meget svært, fordi han er bekymret for jer mere end noget andet. Han er lidt en bekymret type, han vil rigtig gerne gøre det rigtig, være god og dygtig, men han overvejer meget og kan hurtigt blive bekymret over tingene – særligt hvis dem han elsker, ikke er omkring. Hans hjerte slår hurtigere, og han er rastløst, ked af det, og glæder sig til I kommer hjem. Og når I kommer hjem, kan han være lidt ’klistrende’ omkring jer, fordi han har lyst til at være sammen med jer. Det vil gøre ham godt at vide, at I har det godt, hvornår I kommer hjem igen, og at I kontakter ham når I ikke er hjemme, så han har ro med, at I er okay. 

Hvordan?

Fordi jeg bor i Holland, hvor jeg studeres dagligt, men arbejder en del i Danmark, så rejser jeg ofte. Og for mig er det altid svært at være adskilt for mine dyr, som fylder så meget i mit liv, og jeg hører tit det samme fra mine kunder. Vi har efterhånden fundet gode måder at være adskilt på, og første del er at informere dem, give dem opgaver mens jeg er væk, og være sikker på de forstår, hvem der passer dem imens jeg er væk:

1.”Jeg tager til Danmark i dag. Yannick bliver og passer godt på jer hver dag. Jeg skal være væk i fem dage, så jeg kommer hjem onsdag aften. Pas godt på jer selv og hinanden imens, og hvis der er noget, kan I altid tage kontakt!” Jeg klør’ hestene i panden, imens jeg forestiller mig en video af at jeg kommer hjem igen, og jeg ved, at de forstår. De har efterhånden vænnet sig til det, og de klarer det fantastisk – Cokko passer på Chanel, og Chanel har givet sig selv opgaven at passe på hønsene, hvilket i hendes verden betyder at skubbe ekstra rundt med dem 😉 Jeg gentager samme besked til hønsene, Destiny forstår og skynder sig videre. Men Blade, som er den bekymrede type, bliver og jeg aer ham lidt, læner mig ind og hviler min næse imod hans næb – vores særlige hilsen. Og da jeg trækker mig igen, mærker jeg større ro, og han begiver sig videre.

2. Derudover, kontakter jeg dem hver dag inden jeg går i seng, og jeg råder tit mine kunder til at gøre det samme. Forestil dig et tydeligt billede af dit dyr, se alle dets detaljer, kald dets navn, hør dets lyde, indtil du virkelig kan se og fornemme dit dyr for dig. Du har nu etableret kontakt, og selvom du måske ikke kan høre hvad dit dyr fortæller, så vid’ at dit dyr kan høre dig! Så jeg deler hvordan jeg har det, noget om min dag, hvornår jeg kommer hjem igen, og hvor højt jeg elsker dem. Nogle gange svarer dyrene, og andre gange fyldes jeg med ro eller glæde imens jeg er i kontakt. Det betyder en verden til forskel for dyrene, at de ved at vi er sikre og trygge.

3. Og den sidste gode vane vi har udviklet er, at jeg tager et lille ’jagtbytte’ med hjem – om det er brød til hønsene eller æbler til hestene, så tager jeg en gave med hjem, så de kan se udbyttet af at jeg er væk, og ved jeg har tænkt på dem imens jeg har været fraværende.

Og uanset om det er fordi I skal være væk i kort eller lang tid, så husk at det kan være svært for dyr at forstå, hvorfor vi forsvinder og kommer tilbage, mens de blot venter på os. Tag to minutter i din frokostpause til at sende kærlighed til dit dyr, og lad det vide, du tænker på det, og at du har det godt. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *