Telepatørens råd til en god nytårsaften

Telepatørens råd til en god nytårsaften

En rolig nytårsaften

Der kan være mange grunde til at dit dyr reagerer nytårsaften. Nogle reagerer på lydene, andre på lysglimt og nogle tredje på den ændrede energi og spænding i luften. Uanset hvad den egentlige årsag for dit dyr er, kommer her nogle alternative råd til at hjælpe dit dyr til at få en bedre nytårsaften.

1. De fleste dyr jeg taler med er bange, fordi det er uforudsigeligt og de ikke forstår hvorfra lyd og lys kommer. Forklar dit dyr, hvad der skal ske, hvordan og hvorledes. Fortæl højt hvor lydene kommer fra, forklar hvorfor de er der, og husk at nævne, at de er sikre og dyret kan være tryg. Sig ikke, at dyret IKKE skal være bange, da dette er en negativ sætning, der skaber et billede i dit hoved af et bange dyr. Forklar i stedet at dyret kan være tryg og sikker, da dette skaber et mentalt billede af et rolig, balanceret dyr. Du kan blot sige ordene højt.

2. Underkend ikke frygten, men gå heller ikke med på frygten. Det er vigtigt, du ikke lader dig smitte af dit dyrs frygt, men også vigtigt du ikke skælder det ud. Dyrene forstår ikke denne mærkelige tradition og pludselige ændring. Sørg for blot at være der for dyret, og tilbyd din hjælp på bedst mulig vis.

3. Du kan tilbyde dit dyr nogle beroligende urter eller dufte, for at hjælpe deres system til fysisk at slappe af. Af urter kan tørret kamille anbefales, som blandt andet kan købes i Matas. Du kan også bruge rense, essentielle olier, eksempelvis lavendel eller Ylang yang, som også kan købes i Matas eller helsebutikker. Lad dit dyr snuse til olien, uden at indtage den. Start gerne 5 dage før nytårsaften, så urter og olier kan have en dybdegående, beroligende effekt. Disse alternative teknikker til medicinering tillader dyret at være vågen og tilstede, men stadig rolig i sit sind.

4. Sørg for at dit dyr er stimuleret dagene op til nytår, så det kan finde ro nytårsaften. Sørg for at dyret både fysisk og mentalt føler sig tilpas, og ikke keder sig, da dette kan lede til indestængt energi.

5. Sørg for aldrig at forlade dit dyr nytårsaften, og prøv at undgå at tage det til nye steder eller fremmede mennesker. Det er allerede overvældende for dyret, så prøv at holde jer til så mange faste rutiner og vaner som muligt.

6. Bemærk hvad det er, dit dyr er bange for. Hvis det er lysglimtene, så luk alle persienner eller tag hesten ind i stalden, så de ikke ser dem så meget. Er det lydene, kan du spille noget beroligende musik, så dyret ikke hører dem så tydeligt. Er det overstimuleringen, så sørg for at dyret altid har et sted, det kan søge hen, som er som en hule (lukket på alle sider undtagen én), hvor der ikke er nogle mennesker eller andet.

7. Visualiser en boble omkring dyrene, som er tryg og sikker. Gør dette i dagene op til nytårsaften, så dyrene vænner sig til denne boble. Mærk tryghed, sikkerhed, samvær og nærvær inde i boblen, for at give dyrene denne følelse og fornemmelse.

8. Undgå at gå ud når der er meget fyrværkeri, men luft hunden tidligere på aftenen, eller sørg for at hesten er kommet i stald eller sammen med sin flok inden det bliver for overvældende.

Jeg ønsker både dyr og mennesker en tryg, sikker og rolig nytårsaften i hinandens selskab.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *