Vilde dyr og energetisk hjælp

Vilde dyr og energetisk hjælp

Forleden dag var mine elever og jeg i Zoo, for at øve os i at kommunikere med dyrene. Det er altid en stor udfordring, fordi den forøgede sensitivitet telepatien giver, også tillader indgang af negative tanker og følelser fra dyrene. For en af mine vidunderlige studerende var det særligt svært at være i – så jeg bad hende finde det dyr, der tiltaler hende mest, og jeg ville hjælpe hende igennem en meditation med dette dyr. 

Hun valgte det mest triste dyr i zoo, tigeren. Hun bor på et småt område, alene, og har tilmed mistet sin hale. Der hænger et skilt på buret ”pas på, hun strinter på gæsterne” og da jeg har været forbi denne zoo flere gange med elever, har jeg set hende brøle af de fleste, der besøger hende, eller se hende gå så snart mennesker nærmer sig. Jeg kunne forstå, hvorfor min elev blev tiltalt af netop Starlight, som udsender ensomhed, mistrivsel og misforståelse – følelser som flere af os kan resonere med. 
Jeg connectede med Starlight, som ikke er hendes rigtige navn, men hun var træt af hendes navn, fordi det blev brugt af alle de besøgende til at skabe opmærksomhed, bedømme hende og kommandere hende til forskellige ting, at hun bad mig bruge et navn med nye associationer. Jeg bad hende guide os i en meditation, og hun lagde sig ned på stenen udenfor sit hus og var med os. Jeg guidede min elev til at visualisere healing til det, der trængte mest til healing inde i hende selv – og derefter se det samme for Starlight. Sende tilgivelse, kærlighed og styrke til dem begge. Undervejs kom besøgende hen, og Starlight blev så irriteret over afbrydelsen, at hun brølede af dem indtil de gik – og gik så ind i huset for at få fred. Min elev så forskellige scener fra Starlights liv der indeholdt: aggressivitet, vrede, ensomhed, savn, sorg. Efter de begge havde visualiseret healing for dem selv, connectede jeg dem til hinanden, og bad dem komplimentere og støtte hinanden, og lod deres forbindelse stå åben til altid at kunne nå hinanden. 

Efter dagen var slut gik min elev hen til Starlight igen. Hun sendte lys, kærlighed og varme til området Starlight boede i, og udsendte et ønske om at Starlight skulle komme ud til hende. Starlight kom straks ud, og gik helt hen til hegnet, hvor hun lagde sig ned og rullede om på ryggen med benene op i vejret – komplet sårbar! Ingen strinten eller brølen, men et ønske om forbindelse. Hun spurgte bekymret min elev, om hun var på vej til at gå. Efter at have beroliget Starlight, lagde tigeren sig ned lige foran min elev og slikkede sig. Sådan sad de indtil lukketid, og min elev blev tvunget ud. Hun sad ude foran et stykke tid, dybt rørt over forbindelsen, og hørte så brøl fra Starlight der kaldte efter hende. 

 

Det viste sig, at Starlight mistede sin bror, som hun boede med, da han blev skudt under et flugtforsøg – hun har været alene siden da, og personalet vi spurgte, mente det var i den forbindelse hun også mistede halen. Hun var så fuld af afsky for mennesker og dyb sorg over det, der var hændt henne. Men vi formåede at række ud til hende, nå hende fra en anden vinkel – vi kunne ikke ændre noget fysisk i hendes tilværelse, men ved at min elev tilbød hende kærlighed, healing og samvær på en ny måde, kunne hun åbne op og connecte med et menneske igen. Det rørte mig dybt at være vidne til, fordi det viser, at selv når alt håb synes ude, er der lys for enden af tunnelen. Selv når vi står i situationer, der synes at være umulige at ændre, kan vi tilbyde hvad vi har. Hvad enten det er at sende kærlighed, tilbyde at lytte, give selskab eller undskylde på andres vegne. Dyr, de ønsker at have det godt, de ønsker forståelse. Ved at lytte til dem, og tilbyde empati, kan vi give dem noget af det, de behøver – selv når vi er i en situation, hvor alting synes håbløst.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *