Ydelser

Ydelser

Du har mulighed for at få hjælp i hele Danmark fra mig. Jeg tilbyder forskellige ydelser til dyr. Du kan se dem herunder. Det er muligt at kombinere flere ydelser til dyr.

Telepati

Har du nogen gange undret dig over, hvorfor dit dyr reagerer, som det gør? Hvorfor din hest napper eller din hund trækker i snoren? Hvad dit dyr ville fortælle dig, hvis det kunne? Om alle dets ønsker er opfyldt?

Under telepatien tager jeg kontakt til dit dyr, og fører en samtale med det, som jeg formidler videre til dig. Du har som ejer mulighed for at stille spørgsmål, til dit dyr, lære dit dyr at kende på et dybere plan, samt modtage dit dyrs kærlige visdom.

Healing

Trænger du eller dit dyr til et energiboost? Vil du forkæle din hund, hest eller kat? Vil du vide hvordan dit dyr har det i kroppen, og hjælpe det med at løsne blokeringer, forbedre skader eller lindre smerte? Eller ønsker du at støtte et stresset, forvirret, følelsesmæssigt ustabilt eller sørgende dyr?

Under healingen er jeg kanal for, at sende ren, healende og kraftfuld universel energi målrettet til dit dyr. Efterfølgende videreformidler jeg til ejeren de beskeder, jeg måtte modtage, gennemgår healingens forløb samt giver en gennemgang af dyrets fysiske tilstand.

Kurser

Jeg har i mange år levet af at formidle samt undervise i dyrenes visdom. Mit bidrag er at lære mennesker at lytte til samt forstå dyrenes beskeder, og på den måde skabe balance i relationen mellem menneske og dyr. Jeg afholder både kurser i hesteforståelse samt i telepati.

Telepati hest

Mathilde Denning  – Email: mathilde.denning@hotmail.com

da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish