Videreuddannelse i telepati

Videreuddannelse i telepati

Er du klar til at tage skridtet videre med telepati? Har du taget kurser eller uddannelser før, og ønsker at viderebygge på dine evner? Sidder du fast ved en blokering, som du behøver hjælp til at overkomme og give slip på? Eller er der blot særlige emner du ønsker mere viden på og træning i?

Jeg tilbyder personlige mentorsessioner for dig, der ønsker at viderebygge på dine evner, eller overkomme blokeringer. Mentorsessionerne kan købes enkeltvis, og tilpasses fuldstændig dig og dine behov. Inden mentorsessionen sender du information om den session, du ønsker, så jeg kan forberede teori, øvelser, cases mm. for din unikke undervisningssession. På denne måde sikres høj kvalitet og bedst udbytte af sessionen.

Mentorsessionerne kan enten bookes live, hvor jeg kommer ud til dig (kan have lang ventetid), eller de kan foregå via. et opkald på skype. En session varer 1,5 time. For at booke en session send mig en mail på: mathilde.denning@hotmail.com

 

Animal communication

MENTOR SESSION

I en privat mentor session guider jeg dig med dine problemer, eller specifikke ønsker, for at komme videre i din træning med telepati.

 

Kr. 800,-