Telepati

Telepati

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad dit dyr tænker på? Hvad dit dyr ville fortælle dig, hvis det kunne? Om dit dyr er lykkeligt, har nogle ønsker, eller hvad det aller bedst kan lide at lave eller spise? Om det har smerter? Hvorfor det reagerer, som det gør?

I en telepati-session tager jeg telepatisk kontakt til dit dyr. Du sender mig et billede, navn og alder på dyret. Igennem dialog med dyret, formidler jeg personligheden på din hund, kat, hest, gnaver eller hvilket som helst andet dyr! Jeg laver en fysisk gennemgang af dit dyrs krop, undersøger dets inderste ønsker og giver derudover dit dyr mulighed for at tale frit! Som ejer kan du stille op til 8 spørgsmål til dit dyr. Efter telepatien med dit dyr sender jeg dig på email en skriftlig gennemgang af min samtale med dit dyr.

Du får praktiske, konkrete øvelser og værktøjer, du kan anvende for at løse eventuelle problemer eller opfylde ønsker fra dit dyr.

Adfærdsproblemer og traumer
Telepati er et kraftfuldt værktøj at bruge, når vi arbejder med adfærdsproblemer hos dyr. Måske bider din hund eller den gør? Tisser din kat indenfor? Eller stejler din hest? Hver enkelt dyr har sin egen grund til at bruge netop denne adfærd. For at hjælpe dyret af med adfærden, må vi finde ud hvorfor, det gør som det gør, samt spørge hvad dyret behøver, for at stoppe adfærden. I telepatien får dyret lov til at fortælle sin version af en situation.
Når vi arbejder med dyr med traumer, kan vi støde på situationer, hvor vi ikke forstår, hvorfor dyret reagerer som det gør – fysisk og psykisk. Her kan telepati skabe forståelse imellem ejer og dyr, og give dyret mulighed for at dele sin historie. For at forløse et traume, er det vigtigt, at dyret føler, dens historie er blevet lyttet til – og at vi er villige til at give dyret det, det behøver, for at overkomme sine traumer.

En telepati session er for dig, der ønsker at opnå en dybere forståelse for sit dyr, samt opnå en ægte, autentisk og kærlig kontakt med dit dyr!

HELBRED

Telepati hest

“Min pony blev pludselig småsyg. Efter din snak med ham, hvor han forklarede problemet, opdagede vi at høet var blevet dårligt. Så snart vi skiftede det, blev han frisk igen. “

–Aino Faurschou

FORSVUNDET

Telepati kat

“Efter ikke at have set vores kat i flere måneder dukkede hun op dagen efter du snakkede med hende, og hun har ikke været væk siden!

– Emilie Harm

PROBLEMLØSNING

Kommunikere med marsvin

“Mine to drenge kunne ikke enes, og jeg var bekymret for dem. Men efter du formidlede, de bla. ønskede sig et ekstra hus, slås de aldrig  længere”

– Pia Nielsen

FJERNTELEPATI

I en fjerntelepati forbinder jeg mig energetisk til dit dyr via. et billede. Jeg går i dialog med dit dyr, for at besvare dine spørgsmål samt formidle hvad dyret har at fortælle. Du får tilsendt en skriftlig gennemgang af forløbet på mail.

 

 

Kr. 600,-

Telepati hest

LIVE TELEPATI

I en telepati forbyder jeg mig med dit dyr og indgår en ligeværdig og åben dialog. Jeg besvarer dine spørgsmål løbende, og formidler direkte til dig fra dit dyr. 

 

Kr. 800,- + kørsel

Book en session eller stil et spørgsmål

da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish