Telepati

Telepati

Har du nogensinde spurgt dig selv, hvad dit dyr tænker på? Hvad dit dyr ville fortælle dig, hvis det kunne? Om dit dyr er lykkeligt, har nogle ønsker, eller hvad det aller bedst kan lide at lave eller spise? Om det har smerter? Hvorfor det reagerer, som det gør?

I en telepati-session tager jeg telepatisk kontakt til dit dyr. Du sender mig et billede, navn og alder på dyret. Igennem dialog med dyret, formidler jeg personligheden på din hund, kat, hest, gnaver eller hvilket som helst andet dyr! Jeg laver en fysisk gennemgang af dit dyrs krop, undersøger dets inderste ønsker og giver derudover dit dyr mulighed for at tale frit! Som ejer kan du stille op til 8 spørgsmål til dit dyr. Efter telepatien med dit dyr sender jeg dig på email en skriftlig gennemgang af min samtale med dit dyr.

Mit formål med sessionen er: 

 • At lytte til dit dyr og formidle dets kommunikation til dig
 • At lade dyre besvare de spørsgmål, du har på hjerte
 • At give dig praktiske, konkrete øvelser og værktøjer, du kan anvende for at løse eventuelle problemer eller opfylde ønsker fra dit dyr.
 • At forstærke båndet og kontakten imellem dig og dit dyr

En telepati session er for dig, der ønsker at opnå en dybere forståelse for sit dyr, samt opnå en ægte, autentisk og kærlig kontakt med dit dyr!

Adfærdsproblemer og traumer

Telepati er et kraftfuldt værktøj at bruge, når vi arbejder med adfærdsproblemer hos dyr. Måske bider din hund eller den gør? Tisser din kat indenfor? Eller stejler din hest? Hver enkelt dyr har sin egen grund til at bruge netop denne adfærd. For at hjælpe dyret af med adfærden, må vi finde ud hvorfor, det gør som det gør, samt spørge hvad dyret behøver, for at stoppe adfærden. I telepatien får dyret lov til at fortælle sin version af en situation, og jeg hjælper jer til at samarbejde om en adfærdsændring. 

Når vi arbejder med dyr med traumer, kan vi støde på situationer, hvor vi ikke forstår, hvorfor dyret reagerer som det gør – fysisk og psykisk. Her kan telepati skabe forståelse imellem ejer og dyr, og give dyret mulighed for at dele sin historie. For at forløse et traume, er det vigtigt, at dyret føler, dens historie er blevet lyttet til – og at vi er villige til at give dyret det, det behøver, for at overkomme sine traumer.

Når jeg møder traumer eller adfærdsproblemer er mit formål: 

 • At lytte til dit dyr, og forstå deres side af sagen
 • At formidle de behov dit dyr har brug for at få dækket for at ændre adfærd eller udvikle sig
 • At formidle hvordan du kan hjælpe dit dyr i deres process
 • Formidle på hvilket niveau blokeringen sidder – fysisk, mental, sjæleligt eller følelsesmæssigt
 • At give dig praktiske, konkrete øvelser og værktøjer, du kan anvende for at løse eventuelle problemer eller opfylde ønsker fra dit dyr

Bonding

At være i telepatisk kontakt med et dyr skaber en dyb, meningsfuld kontakt, som jeg ønsker at bruge til forbedre kontakten imellem dig og dit dyr. Måske oplever du, at jeres kommunikation ikke er flydende? Du føler måske ikke dit dyr lytter, eller at du ikke er i stand til at forstå? Du ønsker at skabe en intuitiv kontakt mellem dig og dit dyr, hvor I kan udveksle information. Du ønsker måske at rydde blokeringer i jeres relation? Måske tænker du dit dyr spejler dig på visse punkter?

Det er dig og dit dyrs relation der er fokus. Vi kigger på, hvordan jeres relation er nu, både de positive sider og eventuelle blokeringer. Dyret får lov til at formidle hvordan I kan optimere jeres forhold samt fordybe jeres kontakt. Vi undersøger eventuelle måder hvorpå dit dyr spejler dig, hvilke budskaber det har til dig nu, og jeg kan formidle budskaber fra dig til dit dyr. Derudover bruger vi en time efter sessionen på at snakke om konkrete øvelser, metoder og teknikker du kan bruge, for at komme i kontakt med dit dyr bedre. Disse vil være baseret på den kommunikation vi har haft med dit dyr, så du får konkrete, anvendelige værktøjer for netop dig og dit dyr, der hvor I er nu. 

Formålet når jeg møder relationsproblemer, eller ønske om at styrke relationen er:

 • At lytte til dit dyr fortælle om jeres relation og jeres velbefindende
 • Lade dit dyr formidle budskaber til dig
 • Give mulighed for at du kan formidle budskaber til dit dyr
 • Få større indblik i jeres relation og kontakt, samt hvordan disse kan optimeres og forbedres
 • At rydde eventuelle blokeringer imellem dig og dit dyr
 • Sørge for at du modtager konkrete, håndplukkede øvelser og metoder hvorpå du kan kommunikere med netop dit dyr, samt fordybe kontakten mellem jer

HELBRED

Telepati hest
5/5

“Min pony blev pludselig småsyg. Efter din snak med ham, hvor han forklarede problemet, opdagede vi at høet var blevet dårligt. Så snart vi skiftede det, blev han frisk igen.“

Aino Faurschou

FORSVUNDET

Telepati kat
5/5

“Efter ikke at have set vores kat i flere måneder dukkede hun op dagen efter du snakkede med hende, og hun har ikke været væk siden!“

Emilie Harm

PROBLEMLØSNING

Kommunikere med marsvin
5/5

“Mine to drenge kunne ikke enes, og jeg var bekymret for dem. Men efter du formidlede, de bl.a. ønskede sig et ekstra hus, slås de aldrig længere“

Pia Nielsen

FJERNTELEPATI

I en fjerntelepati forbinder jeg mig energetisk til dit dyr via. et billede. Jeg går i dialog med dit dyr, for at besvare dine spørgsmål samt formidle hvad dyret har at fortælle. Du får tilsendt en skriftlig gennemgang af forløbet på mail.

 

 

Kr. 600,-

Telepati hest

LIVE TELEPATI

I en telepati fordyber jeg mig med dit dyr og indgår i en ligeværdig og åben dialog. Jeg besvarer dine spørgsmål løbende, og formidler direkte til dig fra dit dyr. 

 

Kr. 800,- + kørsel

Efter betaling er gennemført, er tilmeldingen bindende og det er derfor ikke muligt at få pengene retur ved evt. aflysning.

Vil du have besked næste gang jeg er i Jylland? Så skriv dig på denne mail liste.

Vil du have besked næste gang jeg er på Fyn? Så skriv dig på denne mail liste.

Book en session eller stil et spørgsmål

Kontakt