Telepati uddannelse

Telepati uddannelse

Vil du tage en telepati uddannelse? Ønsker du at forstå dyrene i dit liv på et dybere plan og måske endda hjælpe andre med at skabe mere harmoniske relationer til deres dyr? Mærker du at dyrene kommunikerer med dig og trækker det i dig for at forstå, hvad det er, de vil dig? Ønsker du en dybdegående uddannelse med plads og tid til hvert et skridt? Så er denne uddannelse helt rigtig for dig!

Du kan telepatere!

Lad mig starte med at gøre én ting klart: DU KAN TELEPATERE! Telepati er en medfødt evne hos alle, og med den rette træning kan vi alle lære at genetablere kontakten til denne evne. Det er ikke en evne forbeholdt få, udvalgte – tværtimod er det en evne som ethvert menneske besidder, og som vi alle kan lære at forstå og gøre brug af i vores dagligdag. Hvor fantastisk er det ikke, at kunne høre, hvis vores dyr har nogle særlige ønsker, eller hvis de har ondt? Telepati er en vidunderlig evne, der gør os i stand til at forstå vores medarter i langt højere grad og hjælper os med at skabe dybere relationer. Er du klar til at gøre en seriøs forskel for dyrene i dit liv?

Hjertevarm uddannelse

Denne telepati uddannelse består af et lille hold. Det skaber en hjertevarm atmosfære med plads og rum til vild udvikling! Dine egne dyr får lov til at være lærermestre på denne rejse – sammen med håndplukkede dyre-undervisere samt naturens egne vilde forslag. Det bliver en rejse ind i dig selv, hvor du får mulighed for at forbinde dig med dine egne naturlige evner!

På uddannelseforløbet vil vi i passende tempo bygge et fundament med udgangspunkt i de 5 elementer til at lære telepati.

 • Bliv nærværende
 • Find stilhed
 • Stol på din intuition
 • Åben hjertet
 • Rens dig selv

Derudover vil vi blandt andet fordybe os i ting som at

 • Sende og modtage beskeder klart og tydeligt
 • Forstå de beskeder, du modtager
 • Kommunikere kreativt
 • Tage kontakt igennem flere forskellige indgangsvinkler
 • Scanne krop og sind for fysiske og psykiske forstyrrelser
 • Stille de rette spørgsmål

Modul 1

Åbne for kontakten

Modul 2

Sende og modtage klare beskeder

Modul 3

Cases: Vilde dyr, adfærdsbehandlinger og fysiske læsninger

Modul 4

Præcision, detaljer og videreformidling

“Det har været en fantastisk rejse ind i dyrenes univers. Tak fordi du åbnede mine øje for dette. Jeg følte mig virkelig både set, og hørt – OG DET VIRKER. Mathilde har en super professionel tilgang til at formidle læring, og har tillige en unik indlevelsesevne, hos både dyr og mennesker.” – Tine Klinder

Er du klar til en dybdegående og skelsættende uddannelse?

Denne uddannelse i telepati er en unik mulighed for at få et stærkt, dybdegående fundament for at telepate med dyr. En uddannelse i telepati er den bedste investering du kan gøre for dig selv og dine dyr. At høre dyrenes beskeder ændrede mit liv for altid – og det vil også ændre dit! Denne uddannelse er for dig som:

 • Føler et kald for at forstå dyrene i dit liv
 • Er klar til at investere tid og kræfter i din egen indre udvikling
 • Ønsker at hjælpe dine egne eller andres dyr
 • Er klar på at gennemgå en spændende indre rejse med dyrene og naturen som vejleder
 • Brænder for at forstå dyrene omkring dig

Det er det bedste jeg kunne have gjort for mig selv og mine dyr. Jeg har fået en meget bedre forståelse for dyrene og mine egne dyr. Jeg har fået lov til at hjælpe dyr med diverse problemer, som har givet dyrene og deres ejere et bedre forhold og forståelse for hinanden. Der er ikke noget mere fantastisk og livsbekræftende. Mathilde har været en fantastisk lære igennem denne rejse og jeg kan kun anbefale andre at give hende en chance, det vil i ikke fortryde. Mathilde er altid sød, venlig og hjælpsom også vil du dyrenes bedste altid! – Jenny Michelle Monrad

Praktisk

 • 4 weekender
 • Alle dage fra kl. 10-16
 • Max 10 deltagere
 • Pris: 6500 kr. for hele uddannelsen alt inklusive
 • Afsluttes med certifikat eller eksamensbevis (eksamen er valgfri)
Hold 4: 1-2 feb, 14-15 marts, 25-26 april & 23-24 maj, Rytsebækvej 11 Stege
Hold 5: 3-4 okt, 14-15 nov, 9-10 jan & 6-7 feb,  Hestbækvej 137 9640 Farsø (JYLLAND) 

Telepati uddannelse

TELEPATI UDDANNELSE

En dybdegående, hjertevarm og transformerende uddannelse – for både dig og dyrene i dit liv! En lille, rummelig gruppe med masser fokus på den enkeltes behov og ønsker.  4 moduler af 2 dage hver.

Kr. 6500,-

(alt inklusive)

Vil du have besked næste gang jeg starter nyt uddannelseshold? Så skriv dig på denne mail liste.


Jeg har deltaget i Mathildes telepati uddannelse i 2019 og hvilken rejse! Jeg troede aldrig at jeg ville kunne lære kommunikere med dyrene men her blev jeg taget med storm. Jeg har bare fået en helt ny tilgang til mine egne dyr. Og bruger bare det jeg har lært ubevidst! Det har ændret mit samvær med dyrene til et andet niveau. Det er så kærligt at kunne kommunikere med dem. Tak fordi du hjalp med at åbne de kanaler for mig – Randi Iben Madsen.

Jeg sender mine varmeste anbefalinger til Mathilde jeg var så heldig at være med på hendes første hold med uddannelse med telepati. Hun er meget professionel og målrettet og samtidig helt nede på jorden og i øjen højde med alle os andre altid positiv og med klart overblik over hver en opgave jeg har fået så mange håndgribelige redskaber under vejs og virkelig følt mig klæt på til at stå på egne ben efter endt uddannelse
Jeg er meget taknemmelig for den rejse jeg kom på sammen med Mathilde og som her efterfølgende bare har givet tillid til fortsat at opleve – Linda Ellen Hansen.

Det har været så fantastisk en rejse ind i dyrenes univers og at kunne kommunikere med dyrene på et helt andet plan. Mathilde er en rigtig dygtig underviser og hendes måde at kommunikere med dyr på er helt fantastisk. Hun har en viden, evne og en tilgang til dyrene, som er misundelsesværdig. Jeg giver Mathilde mine bedste anbefalinger – Solveig Elmhorst