Pigen der taler med dyr

Pigen der taler med dyr

Mit navn er Mathilde Denning. Jeg er dyrekommunikator, og jeg kan tale med dyr. Jeg har altid brugt alt min tid i naturen sammen med dyrene. Her føler jeg mig i live, inspireret og lykkelig! Jeg har altid vidst, at jeg vil arbejde med dyr – bare ikke helt hvordan. Underviser i hestetræning, butiksassistent i dyrehandel, staldmedarbejder, hestetræner, er bare nogle af de stillinger, jeg har haft glæden af at afprøve. For år tilbage tog mit liv en uventet drejning. Jeg opdagede spiritualitet og den alternative tilgang til dyrene. Jeg blev opslugt af denne verden, og har siden deltaget på et utal af kurser. Særligt er jeg grebet af evnen til at tale med dyr. Jeg har uddannet mig indenfor telepati og healing. Jeg har  specialiseret mig på disse områder. Derudover fascineres jeg af dyrenes evne til at spejle alt i os – lige fra tanker, følelser, energier til fysiske skavanker. Muligheden for at se os selv helt ærligt og klart, og derigennem udvikle os som mennesker, er helt unik. Jeg er meget passioneret omkring træning af dyr på en positiv og blid måde, der er opbygget udfra de behov og ønsker dyrene har. Med dyrene som mine personlige lærermestre, prøver jeg at forstå, hvordan vi bedst kan tale med dyrene, og gøre os forståelige overfor hinanden. Med den viden, dyrene har givet mig, og den erfaring, jeg har fået igennem årene, vejleder jeg mennesker og dyr til større forståelse for hinanden og deres behov.

Erfaring

Jeg elsker at dygtiggøre mig! Jeg er uddannet certificeret Energy Flow Healer, Telepathic Soul Healer og Holistic Animal Adviser v. Britta Baumann, og har derudover færdiggjort telepati-forløb v. Debbie McGillivray. Jeg har også haft et 5 måneders elevophold v. Marianne Florman, er certificeret True Lead og er Certificeret coach fra Mindjuice.

Mathilde Denning  – Email: mathilde.denning@hotmail.com

MINDFULL MOMENTS
Lav stille-dag med dit dyr – prøv at være stille indeni samt udenpå så vidt det er muligt. Vær åben og modtagelig for oplevelsen, uden forventninger, og mærk hvad du oplever. 

da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish