Samarbejdspartnere

Samarbejdspartnere

Line Bonde

Line Bonde arbejder til dagligt som adfærdstræner og behandler til heste. Hun har specialiseret sig i kroppen, og arbejder dybdegående med Kranio Sakral terapi og Equine Touch. Hendes passion er at hjælpe din hest tilbage i balance fysisk, kemisk og psykologisk. Hun køre jævntligt i hele Jylland, og kommer også til Fyn og Sjælland dog med lidt længere varsel. Når du booker Line og oplyser mit navn sparer du 10%. Læs mere om om Line her. 

Marianne Florman

Marianne Florman arbejder med hesteforståelse og hesteguidet terapi i form af både foredrag, fysiske- og online kurser, mentorforløb og terapi. Hun videreformidler på fineste vis et dybdegående, respektfuldt, kærligt, kraftfuldt og en ligeværdig tilgang til hestene. Læs mere om hende her.

Dorte Christiansen

Dorte Christiansen har baggrund som krops-psykoterapeut, og bruger i dag hestene i sit arbejde. Hestene hjælper hende i hendes sessioner i hesteguidet terapi. Dorte har utrolig stor viden om kroppen og sindet, og jeg har stor respekt for hendes evner som tolk for hestenes visdom i hendes sessioner. Læs mere om hende her.