Lydbog – Vejen til hestens hjerte

Lydbog – Vejen til hestens hjerte

Nu kan du købe “Vejen til hestens hjerte – og dit eget!” som lydbog
af Marianne Florman og Mathilde Denning

Vejen til hestens hjerte – og dit eget er en lydbog om at finde sin indre kraft, udvikle sit personlige lederskab og evnen til at samarbejde. I lydbogen hjælper hestene forfatterne til at opnå en større selvindsigt, men andre dyr kan også have den rolle. Selv uden dyr i dit liv, vil du i lydbogen finde inspiration til at opnå autenticitet, nærvær og kraft i din hverdag, som du vil kunne overføre til dit arbejde, familie, venner og dit øvrige liv.

Leder du efter en dybere forståelse af dig selv, vil du gerne i kontakt med din kraft, og ønsker du ligeværdige relationer med dyr og mennesker, vil du med denne lydbog blive ledt på vej af Marianne Florman og Mathilde Dennings fortællinger. »Mesteren og hendes lærling« tager læseren med på en rejse, hvor de deler de særlige indsigter, de har opnået ved at forstå hesten som et ligeværdigt, kærligt og kraftfuldt væsen. Ønsker du at forstå heste, opnå et dybere samarbejde og samtidig få en større forståelse af dig selv, vil du med denne lydbog få redskaberne til at begynde din egen rejse.

Lydbogen koster 125 kr. og sendes som et download fil, der kan hentes direkte ned på telefon eller computer. Bestil ved at skrive en mail til: Mathilde.denning@hotmail.com