Telepati – Jægerspris

Telepati – Jægerspris

Fundament telepatikursus – Jægerspris

Lørdag d. 14/10 + søndag d. 15/10. Hyllestedvejen 2, 3630 Jægerspris.  Kl. 10-16 begge dage.

Telepati er en fantastisk evne, vi alle besidder, og som vi kan lære at forbinde os med og bruge i vores hverdag. Telepati bygger værdifulde broer mellem mennesker og dyr. Det giver mennesker mulighed for, igennem dialog med dyret, at få en større forståelse for dyrets verden samt de ønsker, tanker og følelser dyret har.

På dette magiske 2-dags kursus stifter vi bekendtskab med og øver os i at mestre de 5 grundelementer, for at lære telepati med dyr. Vi arbejder med at finde fred og stilhed inde i os selv, skabe en relation til samt lære at stole på vores intuition, for herigennem at lære at åbne op for at høre dyrenes meddelelser.

 

Er du klar til at lære at forstå dyrene i dit liv?

På kurset kommer vi både til at arbejde med de fysiske dyr på stedet, samt øve os i at tale med hinandens dyr via. billeder. Du får også mulighed for at tale med mine egne lærermestre – mine ponyer Chanel og Cokko! Vi arbejder med flere forskellige teknikker til at lære at høre dyrenes beskeder, for på den måde at give dig mange forskellige redskaber med hjem, som du kan øve dig videre på!
Vi kigger desuden på de typiske problemstillinger, vi møder, når vi ønsker at lære telepati – og lærer hvordan vi kan arbejde os igennem dem. Jeg fortæller om, hvordan dyrene er i verden, og hvad der er vigtigt for at de kan opleve harmoni og balance i deres liv.

Dette er en unik mulighed for at få dine egne første oplevelser med telepati, igennem inspirerende fortællinger, undervisning, vejledning og praktiske øvelser! Du vil få masser redskaber med hjem til at øve dig videre, og opnå en stærkere forbindelse og forståelse til dine egne dyr.

Praktisk

Pris: 1200 kr. pr. person for hele weekenden
Tilmelding: mathilde.denning@hotmail.com

Du skal medbringe et nyt billede af 1-2 af dine dyr. Billedet skal være printet, og mindst ét øje skal være tydeligt. Derudover papir og blyant samt frokost.

Dette er et fundament kursus, niveau 1.

Telepati kursus

Telepati kursus

Mathilde Denning – Tlf. 28555393 – Email: mathilde.denning@hotmail.com