Heste-mentor

Heste-mentor

Har du og din hest nogle problemer i jeres træning, eller sidder I fast i en ærgerlig situation? Har I brug for at forstå hinanden bedre, og finde ud af, hvad der skal til, for at få træningen på skinner igen? Måske vil din hest ikke læsses i trailer, I har svært ved at blive enige i dressuren eller den daglige håndtering skaber problemer?

En heste-mentor-session er en unik mulighed for at få en holistisk session med din hest. Med baggrund i både healing, telepati og træning af heste er der mulighed for at få masser indsigter og inspiration til din træning og dit samvær med din hest.

Sessionen indledes med en live-telepati med din hest, hvor du kan få svar på de spørgsmål, du har. Det foregår som en dialog mellem mig og din hest, hvor jeg er tolk for det, din hest fortæller. Undervejs er det muligt at anvende healing eller intuitiv berøring, til at løsne eventuelle fysiske eller psykiske problemer. Efter endt telepati-session underviser jeg dig i netop det, der skaber problemer for jer – med udgangspunkt i det hesten har fortalt os. Jeg guider samt agere tolk, hvis hesten har nogle kommentarer undervejs.

Telepati dyr

HESTEMENTOR

I en hestementor session besøger jeg dig og din hest. Jeg laver en telepati med hesten, evt. i forbindelse med en healing. Derefter følger vi de svar, hesten har givet os, og anvender dem praktisk i en undervisningssession.

Kr. 1000,-

+ kørsel

Mathilde Denning – Email: mathilde.denning@hotmail.com

da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish