Healing til dyr

Healing til dyr

Healing er en smuk, ren behandlingsform, hvor jeg som kanal formidler universel livsenergi direkte til dig dit dyr. I mine healinger arbejder jeg med årsagen bag problemet, hvad enten det er på fysisk, mentalt, energetisk eller sjæleligt plan. Jeg fokuserer på, med stor respekt for dyrets individuelle behov og process, at forløse roden til problemet, og skabe vedvarende resultater til gavn og glæde for dit dyr. Jeg møder dyret hvor det er, og anvender teknikker dyrene har lært mig igennem års professionelt arbejde med dem.

Hvordan foregår healing:

Jeg anvender min egen blanding af teknikker lært direkte fra dyrene samt fra uddannelser i både ind- og udland. Mit mål med en healingssession er altid at forstå samt at hjælpe dyret på den måde, som netop harmonerer aller bedst med dit dyr!

Healing kan både ske live hvor dyret er til stedet sammen med mig, men det kan også ske lige så godt på afstand. Jeg modtager et billede samt navn på dyret, og herefter sender jeg healing. Efterfølgende videreformidler jeg til ejer de beskeder jeg modtager fra dyret under healingen. Jeg gennemgår skriftligt healingens forløb samt giver en gennemgang af dyrets fysiske tilstand.


Intuitiv soulhealing

Har dit dyr fysiske, psykiske eller følelsesmæssige ubalancer? Lider det af ‘adfærdsproblemer’ eller angst, depression, seperationsangst, nervøsitet eller aggressivitet? Ønsker du at vide hvordan dit dyr har det fysisk? Eller vil du bare gerne give dit elskede dyr forkælelse og et energiboost?

Healing har mange fantastiske eftervirkninger, som varierer fuldstændig fra individ til individ. Jeg har oplevet min healing har forløst traumer, afstresset, øget livskvalitet, lindret fysisk smerte, dæmpet psykiske problemer, fjernet/forbedret fysiske skavanker, givet støtte samt fornyet livsenergi.

EMOTIONELT

“Mathilde og Aya har nu \”mødtes\” 4 gange og vi mærker bedring hver gang. Aya kan komme betydeligt tættere på fremmede mennesker uden at gå fuldstændig i panik og trække i snoren som en lille hest, og vi kan hurtigere \”vække\” hende fra hendes trance/panik og få kontakt til hende igen.”

– Anette Bach Schmidt

FORBEREDENDE

“Ydermere arbejdede du med healing med Saga (og mig), og da jeg i sidste uge ankom til DM havde jeg en helt ny indstilling til hvordan vores træning skulle være på pladsen – vi skridtede rundt på hele området for at se hvor vi var, vi behøvede ikke nogen hårdere træning, fordi jeg vidste Saga var klar hjemmefra.”

– Caroline Emilia Bøgelund Storch

PROBLEMLØSNING

“Vi arbejder stadig på at få hundene til at gå sammen og har de sidste 3 måneder “fundet roen” og omfavner den på alle punkter. Pixie slapper meget mere af og er langt fra lige så hyper som gør. Det føles fantastisk at have omlangt hele væremåden omkring vores hunde. Der er så meget mere tillid og kærlighed.”

– Wendie Regitze Lehmann Pedersen

Telepati uddannelse

FJERNHEALING

I en fjernhealing forbinder jeg mig energetisk til dit dyr via. et billede. Jeg laver en læsning af dit dyr fysisk, psykisk og emotionelt, og healer de områder, der har brug for det. Du får tilsendt en skriftlig gennemgang af forløbet på mail.

 

 

 

Kr. 450,-

Dyretelepati

LIVE HEALING

I en healing forbinder jeg mig energetisk til dit dyr. Jeg laver en læsning af dit dyr fysisk, psykisk og emotionelt, og healer de områder, der har brug for det. Undervejs formidler jeg hvad jeg oplever.

  

 

Kr. 600,- + kørsel

Book en session eller stil et spørgsmål

da_DKDanish
en_GBEnglish da_DKDanish