Foredrag og workshop

Foredrag og workshop

Foredrag og workshop i telepati, intuitiv dyrekommunikation og afbalancering af dyr. 

Foredrag – den intuitive dyreejer 

Har du lyst til at forstå, hvordan du kan komme i mere intuitiv kontakt med dine dyr og skaber en større indføling samt udvide jeres relation? Så kom med på dette foredrag. 

Jeg hører utallige dyreejere fortælle mig, at de ikke tror på, at de selv besidder evnerne til at kommunikere telepatiske med dyr. De tror,  at det sikkert er for svært eller for meget arbejde for dem. Men det er ikke sandt – vi besidder alle evnerne til at kommunikere telepatisk med dyr. På dette interaktive foredrag viser jeg dig, at også DU besidder evnerne. Jeg giver dig konkrete, praktiske redskaber til at udvide denne evne. 

Efter at have undervist alle typer af mennesker i ind- og udland garanterer jeg, at telepati er noget vi alle kan lære. På dette foredrag sætter jeg dig i kontakt med den skjulte evne i dig selv. Så du kan påbegynde, eller fortsætte, din rejse i at fordybe din kontakt med dyrene, forstå dem lettere og skabe en værdifuld bro imellem jer. 

Når du begynder at lytte mere til din intuition omkring dyrene, og følge deres små signaler og beskeder, vil du opleve at jeres relation forandres. I bliver begge er i stand til at kommunikere på et fælles sprog der skaber grobund for forståelse. Når aftenen er omme vil du gå hjem med en udvidet forståelse for, hvordan dyrene kommunikerer med dig, og med brugbare redskaber du kan bruge for at komme i kontakt med dyrene i dit liv. 

Er du blevet nysgerrig på, hvordan dyrene taler til dig, og hvordan du kan tale tilbage? Så hold øje med kommende foredrag, eller vil du lægge hus til et foredrag? Så skriv en mail til: mathilde.denning@hotmail.com


Workshop i klub, organisation eller forening

Er din hundeklub, rideskole, rideklub, katte forening, dyreinternat eller andre klubber eller foreninger interesserede i at forstå dyrene telepatisk? Er I nysgerrige på, hvordan vi bygger en stærk, intuitiv bro imellem os og dyrene? Hvordan vi kan sende beskeder til dyrene og modtage svar tilbage? Så kommer jeg gladeligt og afholder en workshop hos jer!

Evnen til at telepatere med dyr, er vi alle født med. Telepati giver dig mulighed for, gennem dialog med dit dyr, at få en større forståelse for dets verden samt de ønsker, tanker og følelser det har. På denne workshop arbejder vi med at tage kontakt til vores egne dyr gennem praktiske, hverdags tilrettede øvelser, der kan hjælpe os i vores dagligdag med dyrene. Workshoppen fokusere på at åbne deltagerne op for en større forståelse for vores dyr, samt give redskaber der hjælper os i vores daglige omgang samt træning med dyrene. 

Telepati er for os alle sammen, uanset sportsgren, dyreart og interesser. Det er et værktøj, et hjælpemiddel, der kan skabe en kontakt imellem os og vores dyr som er anvendeligt uanset hvad vi laver med vores dyr, og hvordan vi vælger at være dyreejer. Workshoppen rummer alle, og fokuserer på at hjælpe folk med at blive mere indfølende og intuitive omkring deres dyr, for at skabe bedre rammer for forståelse, samarbejde og tætte bånd. 

Er du eller din organisation, klub eller forening interesseret i en workshop tilpasset jeres interesser og behov? Skriv en mail til mathilde.denning@hotmail.com