De sensitive dyr (og deres sensitive ejere)

De sensitive dyr (og deres sensitive ejere)

Er dit dyr sensitiv? Reagerer hurtigt, bliver let bange og kan være svær at bringe til ro efter stress? Og er du sensitiv? Bliver hurtigt overstimuleret socialt og bliver let påvirket af andres følelser og tilstande? Så er denne workshop lige noget for dig!

Den sensitive type beskrives oftest som dramatisk, pylret og utilregnelig. De er let til tåes og bliver som regel hurtigt nervøs eller bange for ting. De har svært ved at håndtere for meget stimuli, og vil derfor helst være i miljøer som de genkender. De kan godt lide at se tingene an og føle sig til rette. De er meget tæt knyttet til deres menneske, og ofte også til få andre, udvalgte dyr. De er meget kommunikative, og gode til at udtrykke sig (nogle gange på dramatisk vis), men dette gør dem også lette at aflæse.

Nogle af deres udfordringer er at finde dyb og inderlig ro, og at kunne håndtere en travl verden fyldt med stimuli, uden at blive kronisk stressede. De kan have svært ved for mange skift i rutiner, og har tit brug for at kunne trække sig og være i deres eget space.

JEG KENDER DET! Min hest, Cokko, er sensitiv – og det tog mig mange år før jeg havde lært, hvordan jeg bedst kunne støtte ham i denne verden. Ved at hjælpe ham, lærte jeg også, hvordan jeg kunne håndtere min egen sensitivitet – uden at føle mig forkert eller overvældet hele tiden. Jeg ser ofte, at sensitive dyr og sensitive mennesker finder hinanden for sammen at lære at være i verden på en rar måde.

Telepati hest

Det er disse redskaber, jeg ønsker at bringe videre til dig og dine dyr. Hvordan du kan støtte dine dyr i at finde ro, føle sig bedre tilpas og håndtere verden bedre. Så de ikke bliver stressede, men derimod selvsikre og rolige. Samtidig med at jeg giver dig redskaberne til, hvordan du kan finde mere ro og overskud, og ikke have brug for at gemme dig eller lukke ned for din sensitivitet, men derimod kan nyde at være i verden.

Jeg videregiver konkrete tips, værktøjer, øvelser og refleksions spørgsmål, til at støtte og hjælpe dig og dit sensitive dyr. Jeg forklarer dig, hvordan verden ser ud fra et sensitivt dyrs synsvinkel, så du bedre kan forstå. Og jeg viser dig, hvordan din sensitivitet er en gave – i stedet for at være til besvær.

Hele workshoppen er specialdesignet til de sensitive. Du kan sidde hjemme, i ro og mag, og tage informationen ind uden distraktioner! Jeg går live 3 gange, med 2 uger imellem, der giver mulighed for at implementere og teste vejledningen af, som jeg giver dig. Hvis du ikke kan være med live, kan du blot se replay efterfølgende. Vi rejser sammen i gruppe og med vores dyr, og integrerer det, vi lærer, og ser dets virkning, inden vi fortsætter med flere teknikker og øvelser. Vi støtter os selv og dyrene i at lære og forstå vores sensitivitet bedre.

Praktisk:

  • D. 6. januar, d. 20. januar og d. 3. februar, fra kl. 18-19:30
  • Hvor: Online i FB grupp
  • Maks 10 deltagere (intim gruppe med tid til at dele & fortælle om udviklingen)
  • Pris: 399 kr.
  • Tilmelding: send mail til mathilde.denning@hotmail.com og betal til konto: 6695 – 1001425001