7. Feminin energi

7. Feminin energi

Dit dyrs feminine energi er involveret i denne situation. Den feminine energi er en meget omsorgsfuld, indfølende, kærlig, afventende, værende, tålmodig og rummelig energi. Det er den energi, vi i daglig tale ville omtale som nærværende og meditativ. Den er ikke relateret til det feminine køn, både hankøn og hunkøn besidder denne energi. Den er ofte stærk i de individer, der har god indføling med dem selv og andre omkring sig og som lever i tillid og ro i sig selv. Når den feminine energi er i balance, så er den en kraftfuld og kærlig energi.

Når den feminine energi er i ubalance, så kan dyret blive passiv, nervøs, over-sensitiv, give så meget til andre at den glemmer sig selv og kommer til at acceptere alting uden filter. Et dyr med en ubalanceret feminin energi kommer ofte til at føle sig trådt på af andre, bliver den lille og stille, og viser dermed ikke en særlig stor styrke.

Forslag:

– For at styrke den feminine energi i dit dyr, kan du med fordel bruge mere tid i stilhed sammen med dit dyr. Lav eksempelvis meditationer sammen, vejrtrækningsøvelser, lyt til noget stille musik, øv dig i at berøre dit dyrs krop i halvt tempo af hvad du normalt gør, og prøv generelt at være mere nærværende omkring dit dyr. Det vil tilfredsstille dit dyrs behov for feminin energi, og det vil også træne dig i at være mere i den feminine energi.

– Hvis dit dyr mest befinder sig i den feminine energi og ikke føler sig tilpas i den maskuline energi, kan du eksempelvis introducere små øvelser og lege, I kan lave sammen. Det at gøre noget sammen og være aktive, betyder at du inkluderer den maskuline energi. Sørg for at dit dyr hele tiden føler sig tryg, og dermed øv dig i at veksle mellem at være i den feminine og den maskuline energi, for at vænne dit dyr til at den maskuline, handlende energi også er tryg.

Comments are closed.