6. Etabler kontakt

6. Etabler kontakt

Dette kort indikerer, at det er tid til at prøve at skabe en dybere kontakt til dit dyr. Måske I allerede har en god kontakt, i så fald er det tid til at tage skridtet videre og fordybe jeres kontakt. Måske det er vanskeligt for jer at være i kontakt eller at holde denne kontakt i bestemte situationer, i så fald er det tid til at prøve igen! At etablere kontakt kan lyde svært men det handler det blot om at være tunet ind på sit dyr. Det vil sige at være til stede og opmærksom omkring dit dyr, og lære dets væremåder at kende. Vide hvordan dit dyr spørger om ting, og vide hvordan det kan lide at tingene foregår. Dette ved du sikkert allerede til en vis grad – om det så er fordi du ved, hvornår katten kommer hjem, eller hvornår hunden vil ud at gå. Men dette kort beder dig om at fordybe kontakten.

Forslag:

– Tal til dit dyr som om det forstår. Tal til dyret verbalt, fordi når du taler verbalt, så kommer du automatisk til at sende følelses-associationer, mentale billeder og fornemmelser i din krop sammen med de ord, du udtaler. Det vil sige, at dit dyr kan oversætte alle disse energetiske beskeder og dermed forstå dine intentioner.

– Begynd at stille dit dyr spørgsmål. Det kan være ganske simple ting såsom hvilken godbid dit dyr foretrækker, hvilken rute I skal gå i dag, eller om det ønsker sig nyt legetøj. Uanset hvad så begynd at stille spørgsmål til dit dyr, og GÆT på hvad dit dyr svarer. Prøv så at udføre dit gæt, altså gå den rute du gættede, og se på dyrets reaktion om du havde ret.

Begynd at lave en indre ordbog med dit dyr. Det vil sige begynd at se mønstre i de reaktioner, dit dyr har. Har dit dyr et bestemt udtryk i ansigtet, når det har ondt? Begynder dit dyr at gå rastløst omkring inden det bliver sultent? Uanset hvad, så prøv at bemærke den adfærd dit dyr udviser i forskellige situationer, og lav en oversættelse inde dig selv, så du altid husker, hvad dette betyder for dit dyr.

Comments are closed.