5. Del af et større billede

5. Del af et større billede

Hvis du har trukket dette kort, er det fordi, den situation du spørger til, er mere kompleks end den ser ud til. Der er flere faktorer involveret, end du er klar over, og derfor er der ikke en simpel løsning til denne situation. Det er en del af et større billede, som du ikke selv har øje for endnu. Det kan være frustrerende, fordi det ikke er tydeligt, hvad der er den rette vej. Du har sikkert allerede prøvet mange forskellige ting af for at afklare situationen, men fordi der er mange forskellige faktorer involveret, er løsningen ikke simpel. Det kan være svært at se hvilke beslutninger og ændringer, der forbedrer situationen, fordi der er nødt til at blive ændret flere forskellige faktorer, før situationen helt er løst. Det større billede vil langsomt vise sig for dig, og så vil du forstå, hvordan det hele hænger sammen – og hvad den rette løsning er.

Forslag:

– Start med at lede efter den røde tråd. Kan du finde ud af, hvordan denne situation relaterer til flere forskellige faktorer i dit og dyrets liv? Kan du finde frem til hvilke faktorer, der er involveret i denne situation? Hvilke råd har du fået fra andre, hvad siger din egen intuition til dig, og hvad synes du, dit dyr indikerer? Hvornår reagerer dit dyr positivt og negativt? Lav en notesbog med dine observationer og tanker og læs dem igennem regelmæssigt for at finde den røde tråd.

Brug tid i stilhed med dit dyr. Sæt dig med dit dyr hver gang I er sammen, i blot fem minutter, imens du fokuserer på din vejrtrækning eller bare tæller til 10 igen og igen. Jo mere stilhed du skaber omkring dig selv og dit dyr, desto større er chancerne for at du samler op på beskederne fra dit dyr og får større indsigt i den situation, du spørger til.

Comments are closed.