Æteriske olier til dyr

Æteriske olier til dyr

I naturen er dyr i stand til at selvmedicinere ved at spise forskellige urter, der indeholder æteriske olier. Naturen er intelligent, og der findes olier der kan hjælpe på alle typer af fysiske, følelsesmæssige og adfærds-problemer. Ved at tilbyde dyrene specifikke æteriske olier, kan dyrets krop selvregulere og genfinde sin naturlige balance. 

Dyrene har en langt stærkere lugtesans end os, og de er på den måde i stand til at vælge de rette planter og olier til at hjælpe systemet. Dyrene kan vælge enten at inhalere olierne, bede om at få dem påført kroppen eller oralt indtage olien. Olierne er koncentrerede, og de er derfor mere effektive end urter. Olierne kan anvendes af alle dyreejere og til alle dyrearter. 

Forløbet

1. Først bedes du som ejer om at give mig grundlæggende info om dit dyrs tilstand og helbred. 

2. For at finde de(n) rette æteriske olie til dit dyr starter jeg med at lave en meridian balancering af dit dyr. Jeg finder ud af, på hvilke meridianer dyret har ubalancer, og derfra finder jeg de(n) rette olier til at hjælpe dit dyr tilbage i balance. 

3. Jeg sammensætter de rette olier til dit dyr, og kommer enten ud fysisk og viser dig, hvordan olierne anvendes, eller sender dem til dig med posten sammen med en videogennemgang af, hvordan olierne anvendes. 

4. Du bruger olierne på dit dyr efter anvisningerne. Når dit dyr er færdig med at bruge olierne, så laver jeg en opfølgning ved at tjekke meridianbanerne igen, og se om der fortsat er noget, der skal balanceres. 

Æteriske olier til dyr

ÆTERISKE OLIER

I en session laver jeg en meridianbane gennemgang af dit dyr og finder frem til de rette olier til dit dyr. Du får dem tilsendt eller udleveret med en forklaring på, hvordan de bruges. Efterfølgende får du et check-up af dit dyr. 

 

 

Kr. 500,-