Browsed by
Forsendelsesklasse: DK

Aktivitetsbog – Træn dine intuitive evner

Aktivitetsbog – Træn dine intuitive evner

Denne aktivitetsbog er skabt til dig, der elsker telepati, healing og energiarbejde til dyr. Du har allerede træning i telepati, healing og energiarbejde med du. Du ønsker at udvikle dig inden for energiarbejde, at få det helt ind under huden og gøre den en del af din hverdag.

Bog + CD: Lær dyrenes skjulte sprog

Bog + CD: Lær dyrenes skjulte sprog

Denne pakke indeholder både min bog og online CD: Lær Dyrenes Skjulte Sprog. Med den fulde pakke får du en bog sprængfyldt med info, tips, praktiske øvelser og vejledning til at forbedre din kontakt og kommunikation med dit dyr. I CD’en får du professionelt indspillede meditationer, øvelser og visualiseringer, som nævnes i bogen + en bonus, der guider dig igennem øvelserne på en optimal måde, for at komme i kontakt med dyrene i dit liv.

Bog: Lær dyrenes skjulte sprog

Bog: Lær dyrenes skjulte sprog

Har du nogensinde haft en oplevelse af, at dit dyr prøvede at kommunikere noget til dig? Har du mærket en særlig forbindelse til et dyr? Har du nogensinde undret dig over, hvorfor dit dyr reagerer som det gør? Denne bog er en skridt-for-skridt trin til at tage kontakt til dyrene i dit liv og øge din intuition omkring dem.