Dyr & krystaller

Dyr & krystaller

Dyr er langt mere sensitive end vi mennesker er, og de reagerer som regel meget mere intenst på energier omkring dem end vi mennesker gør. Det kan både være besværligt, men det giver også adgang til at arbejde med subtile energien – eksempelvis dem i krystaller!

Enhver genstand har sin egen usikker energi, ligesom at enhvert ord kan adskilles fra et andet. Tænke på ordene hund vs. køter, samme betydning men meget forskellig energi. På samme måde har alle genstande en unik energi, og det gør sig også gældende for krystaller. De udsender en energi, der er unik for dem, og som kan hjælpe og bidrage til at afbalancere vores dyr. 

Første gang jeg lagde en krystal på Chanels krop, så drejede hun sig hele vejen om for at kigge på den, meget overrasket over den pludselige energi. Da jeg viste min kat en krystal for første gang, sprang han op i vejret og gik væk. De kan fornemme energierne meget mere kraftfuldt, end vi kan. Alligevel er der rigtig mange, der kan fornemme forskellige følelser, sensationer, temperatur eller bare en kildren i hænderne, når de holder de forskellige krystaller. Så kraftfuld er energien. 

Der er mange forskellige måder at bruge og anvende krystallerne på omkring vores dyr. Kun fantasien sætter grænser. Her er nogle forslag: 

 • Masser dit dyr med krystallen i hånden, eller blot ae dit dyr med krystallen i hånden, for at videregive energien fra krystallen til dit dyr – og selv få glæde af den energi
 • Hæng en krystal fast i dit dyrs udstyr, enten på selen, grimen, halsbåndet, sadlen eller noget andet. Så vil dyret bære denne energi med sig i de situationer de bærer udstyret – eksempelvis en krystal der giver ro på en gåtur.
 • Placer krystallen på et bestemt sted på dyrets krop, hvor du ønsker at energien skal virke – eksempelvis på steder hvor der er blokeringer, eller hvor det gør ondt, afhængig af hvilken krystal du vælger. 
 • Placer krystallen et sted i huset/stalden/haven eller hvor dyret opholder sig. Så kan dyret selv vælge at gå hen til krystallen når den behøver energien. 
 • Lig krystallen i dyrets drikkevand eller foderskål, på denne måde vil energien trænge ind i foderet eller vandet. 
Dyr og krystaller

Der findes mange forskellige krystaller der kan anvendes. Det bedste er enten, at gå ned i en krystal butik og mærke energien fra de forskellige krystaller, og købe dem du tiltrækkes af. Alternativt er der mange bøger eller hjemmesider, hvor du kan slå op betydning og virkning for hver krystal. Her kommer nogle forslag til ofte brugte krystaller: 

 • Bjergkrystal: Brugt til at rense energi, skaber overblik, giver harmoni, forstærker andre krystaller. Jeg bruger den i vandet til at rense energien. 
 • Rosenkvarts: Kærlighed, harmoni, ro, skaber balance, healer det emotionelle plan og hjertesorg. Jeg bruger dette i healingarbejde til at tilføje ren, kærligheds energi. 
 • Ametyst: Stabilitet, styrke, kraft og fremmer indre og ydre fred. Jeg bruger den, når dyret har brug for mere selvsikkerhed og ro i forskellige situationer. 
 • Sort onyx: Giver beskyttelse imod fysiske og psykiske ‘angreb’, holder negativ energi ude. Kan bruges hvis dyret befinder sig i negative miljøer, eller der er mennesker med negative energier og tanker omkring dyret. 
 • Aquamarine: Bliver brugt til dyrenes hals chakra, for bedre selvudtrykkelse og for at turde sige fra. Jeg bruger den til de dyr, der behøver at kunne sige fra, og turde tro på deres ejer lytter.
 • Jasper: Giver mere jordforbindelse, ro i de basale behov, healing på det fysiske plan, giver ro og tryghed. Jeg anvender den særligt til dyr, der har oplevet uro i deres basale behov, eller har traumer fra fortiden. 

Der findes mange flere forskellige krystaller, og der findes krystaller der kan hjælpe imod alle former for problemer fysisk, emotionelt, mentalt og sjæleligt. Du kan ikke gøre noget forkert i brugen af krystaller på dyr – så længe dyret selv kan vælge fra og til. Kun fantasien sætter grænser!

Dyr og krystaller

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *